Vásárlási tudnivalók

Minőség
A honlapon található gumiabroncsok és felnik nyugat Európából származnak és a termék mindegyike többszöri ellenőrzésen esik át eladás előtt.
A gumiabroncsokat a raktárunkba történő beszállítást követően átvizsgáljuk, osztályozzuk, és több ponton mérjük a profilmélységet. Csak sérülés és egyéb hibáktól mentes terméket kínálunk eladásra.
A profilmélység esetében az összes abroncsot több ponton mérjük és a kapott adatokat pontosan közöljük. A közzétett értékektől az abroncs bármely pontján max +/- 0,5mm eltérés lehetséges.
Csak sérülés és egyéb hibáktól mentes terméket kínálunk eladásra. Szakszerű defektjavítás egyes abroncsokon előfordulhat.

Vásárlás
A honlapunkon történő vásárlás a megrendelő űrlap elküldésével lehetséges. Ezt követően munkatársunk telefonon vagy e-mailen felveszi a kapcsolatot a vásárlóval annak érdekében, hogy a fizetés és a szállítás részleteit egyeztesse.

Garancia
A vásárlást követően minden használt termékre a felszerelésig, de legkésőbb 7 napig érvényes visszavásárlási garanciát adunk, amennyiben a terméken hiba vagy sérülés tapasztalható (pl.szálszakadás).
A visszavásárlási garancia a termék árának teljes visszafizetésére és az általunk szervezett oda-vissza szállítás költségeire vonatkozik, azonban a kapcsolódó esetleges utánvét díj, szerelési és egyéb költségek térítésére nem.

A téves méretválasztás esetén nem áll módunkban visszavásárolni a terméket.

Fizetés
A termékek kifizetése az alábbi módokon lehetséges.
1. átvételkor készpénzben,
2. a termék átvételét megelőzően átutalással